Spil 6: Den splittede orden

Sølvgade, den 19. november 2017

image.pngStadig Angestag den 26. Nachgeheim

På visit hos Teugens

Heltene står i ritualkælderen da dæmonen vender hjem. De flygter op ad trappen, men kommer til en boltet dør. Dæmonen ser meget imponerende ud, men udover at udsende en del giftig røg holder den sig nogenlunde på afstand. Til sidst lykkes det at få hul igennem til nogen på den anden side af døren, og de bliver lukket ind. Døren er skjult i en vinkælder under familien Teugens hus. Familien er i husarrest grundet berettigede mistanker om Johannes’ rolle i den seneste tids ulykker.

I huset bor søskendeparret Elizabetha og lillebror Martin (familien består yderligere af den forsvundne Johannes, og broren Karl der døde, så Johannes kunne overtage butikken). I huset er også tjeneren mester Petrus og tjenestepigen Ina.

En længere snak følger: om Johannes der læste handelsvidenskab i Nuln under professor Belfleur. Hvordan han havde en ung page med sig da han vendte hjem efter Karls død. Forretningens opblomstring. Oprettelsen af Ordo Septenarius.

Elizabetha er halvgal og accepterer sin skæbne som skurken i spillet – skjuler i hvert fald ikke sin viden om at Johannes var en skurk.

Men da bageren Thorvald kommer op mod huset med fem andre nyslåede byvagter, bliver heltene enige om ikke at blive viklet ind i den sag der også meget vel kan føre til en mere ukontrollabel heksejagt. Enden bliver at de flygter ud gennem kloakken, mens Teugen-familien gemmer sig i  ritualrummet indtil Thorvald og co er væk.

Da heltene kommer op fra kloakken, følger de efter Thorvald for at se hvor han kom fra – og ender hos lægelavet. De ved efter snakken med Teugens at en af inderkredsens medlemmer af Ordo Septenarius er/var lægen Wolf Sauer.

Røde Hund

Samme aften mødes de med manden med den røde hat med grøn fjer (jf. note  fra sidste spil). Det viser sig at være Martin Richter (ingen relation til fredsdommer Richter) der fører gruppen til Josef Steinhäger. Steinhäger kan fortælle at Wolf Sauer er en rigtig skidt fyr. Men man fornemmer også at der er gang i nogle magtkampe efter ritualet blandt byens ledende købmænd/kultister.

Note

Skrevet med nogen forsinkelse, derfor lidt kortfattet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s