[3-2-!] Blades in the Dark

Crew: Dead Ravens (Shadows (Burglary), Reputation: effektive, Lair (Hidden) i Six Towers (tårn); Hunting Grounds i Crow’s Foot; kontakt: Fitz, a Collector
Status: Charterhall +1, Spirit Wardens ÷1 (pga. Fitz); Crows ÷1 (pga. Hunting Grounds); Lord Scurlock ÷2, the Foundation +1 (pga. Upgrades)
Ability: Everyone Steals

 • Gray / „Blondie“ / „Mr. Blonde“ (Lurk, Dagger Isles, Law (bluecoats)
  Vice: Luxury („Dunwich & Sons“); +Frake, låsesmed) / ÷Darmot, bluecoat
  Ability: Shadow
 • Ach’la Mirtiranal / „Spanner“ (Leek, Iruvian, Labor (minearbejder)
  Vice: Stupor/drugs; +Veldren, psykonaut / ÷Eckerd, ligraner
  Ability: Artificer
 • Daphnia Clermont / „Ivory“ (Slide, Akorosi/Imperial City, Noble (i exil)
  Vice: Pleasure („The Veil“); +Bazso, Lampblacks / ÷Nyryx, prostitueret/søster
  Ability: Ghost Voice
 • X (Whisper, Akorosi, Underworld)
  Vice: Weird (Sister Thorn); +Lord Scurlock, vampyr / ÷Flint, åndesmugler
  Ability: Compel

Touchstones: Neverwhere, Mistborn (bøger), Sunless Seas, Dishonored, Fallen London (spil), Peaky Blinders (tv), Gangs of New York (film)

edf392e06c14f9436362eb7c5e091a4c.png

En nystartet bande, Dead Ravens, håber at vinde sig et territorie i Doskvol. De tager et møde med Bazso Baz, lederen af Lampblacks og en af Ivorys kontakter. Bazso fortæller at lederen af The Crows, Roric, er blevet dræbt. Han blev anset for „Boss“ i kvarteret, og takket være ham opretholdt Lamplights en våbenhvile med den iruvianske bande, Red Sashes. Fjendskabet mellem de to bander blusser op i Rorics fravær, og måske vil der ske andre forskydninger. Rygtet siger at det var hans løjtnant Lyssa der dræbte ham, men hun benægter, og hvis det var Bazso der havde gjort det, ville han sørge for at alle vidste det. Men Lyssa er en hård hund, så hvem ved.

Lampblacks har kontakter blandt Gondoliererne (en gammel hæderkronet organisation) der påstår at have bjærget Rorics lig fra kanalerne. Men de vil ikke uden videre udlevere det, heller ikke for penge. Så Bazso hyrer ravnene til at tilvejebringe det. Han håber at kunne finde ud af mere om hvem der stod bag attentatet og måske udnytte det til egen vinding.

Yderligere undersøgelser omkring Gondolierernes lokale stand: Spanner forsøger at stille ind på åndefeltet, og han fornemmer en indstrømning til hjertet af bygningen, men ånderne forsøger at tage ham. Gray lister ind i bygningen der er delvist lukket – noget er under opsejling, og de snakker om at en „Griggs“ er på vej. Men bygningen virker ikke specielt godt bevogtet.

Gruppen beslutter sig for at komme så tæt på som muligt ved hjælp af deres båd og så benytte deres kort og planer over Doskvols undergrund til at komme det sidste stykke ind. Det går rigtig godt.