Unævnelige kulter

Her kan du følge med i min Warhammer-kampagne, Unævnelige kulter. Karaktererne er (læs mere her):

  • Konrad Braun, Sigmar-akolyt (Priest)
  • Schnau Eisenegger, nævekæmper (Pit Fighter)
  • Jon „Teufel“ (Hieronymus Häger), flodrotte (Smuggler, Halfling)
  • Max(imilian) Eisenherz: bartender (Townsman)

Historien tager sin begyndelse i den lille by, Lilienwerk, der ligger ved Teufelfloden, med fristaden Ubersreik som nærmeste store by. 

Teufelfest

Spil 1: Bloddåb – Teufelfest i Lilienwerk. De fire karakterer skal indlemmes i voksenkredsen, med manddomsprøver, drillerier og fest, men mørkere kræfter er også på spil i det lille samfund.

Spil 2: Den røde flod – de unge helte skylles ned i en grotte hvor Meister Teufel (?) taler til dem. Da de kommer op, ser de spor af den røde bølge, og en kaotisk storm er på vej ind over byen, men den bryder i sidste øjeblik. Er det onde eller gode varsler?

Buchendorf

Spil 3: Den forbandede by – turen går sydpå hvorfra uvejret kom. Undervejs måde de kæmpe sig forbi kobolter, og de redder en farende svend. De når først frem til Buchendorf om aftenen, i skæret fra en fuld Morrslieb, og det er ikke en varm velkomst.

Spil 4: Stormens øje – efter en konfrontation med byens vagter og en såret hund, får Konrad snakket med Sigmar-akolytten Selena, og de andre får hul på pramskipperen Gisela. Og en død kvinde rører på sig.

Spil 5: Under dødsmånen – Selena er muteret, og Konrad overvejer at slå hende ihjel. Den døde kvinde, Vilma, bliver dræbt for anden gang, og gruppen eskorterer liget over Teufelfloden til gravpladsen hvor dødspræsten Andreas huserer.

Spil 6: De dødes bog – gruppen bevæger sig ind i et gravkammer og finder finder tegn på at de mystiske grave er blevet plyndret. Én af dem har dog fået særlig opmærksomhed og respekt. I den videre søgen efter en vej ud bliver de angrebet af kobolter.

Spil 7: I underverdenen – i bjergkrypten angriber en „uren“ dværgånd, og de må forhandle med de døde. De krydser under Teufelfloden og kommer op i kirketårnets kælder. Udenfor brænder byen, og de sætter en fælde for de „mørkemænd“ der hærger.

Spil 8: Den brændende by – en kult af kulsviere har invaderet Buchendorf, men det lykkes at bryde fri og få smedelærlingen Klaus med ud. Desværre får de ikke stoppet den port/ritual der åbner for kaos. De begraver dværgeånden Izark og sejler tilbage til Lilienwerk med Klaus og Morr-akolytten Andreas.

Find alle indlæg om kampagnen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s