Spil 1: karakterer og ildebrand

Skrænten, den 9. april 2017

image.pngNye karakterer: Karrierer og stats (inkl. Fate Points og Wounds) rulles, én stat kan udskiftes med 30, fire gratis advances (i stedet for en)

  • OV: Berthold Schütze, forkæmper, fra Bögenhafen, muskelmand i den gode sags tjeneste
  • KN: Roman Graf Terstiegen, adelsmand, fra Altdorf-egnen, hasardspiller med blik for tal og organisation og ferm med en kårde
  • Thomas: Konrad Siegel, bartskærer, fra Bögenhafen, af bedemandsfamilie, nu barber og gadekirurg (med en interesse i mysticisme)

Vi begynder ved afslutningen på Schaffenfest i Bögenhafen. Berthold og Konrad er på vej hjem gennem byen da nogen råber brand!, og de møder en rødklædt mand med fjer i huen der på det bestemteste erklærer ikke at have antændt den. Han forsvinder, og de finder tømrer Gödels hus i flammer. De redder to ud, tømreren og hans hustru – begge døde, dræbt.Samtidig fornemmer Roman postyr fra sin pension og går mod branden – han synes han ser en stor skygge suse forbi, og finder en rød jakke hvor den kom fra. Konrad hjælper ofre for branden, og Roman og Berthold hjælper til med at begrænse den til de nærmeste huse.

Overordnet: De tre karakterer blev etableret som nogen der egentlig havde andre, udmærkede muligheder i livet, men foretrak at forfølge deres egen skæbne, og de viste sig alle villige til at hjælpe andre da det gjaldt. Og relativt positive af sind … endnu.

Spor

  • tømrer Gödel og hustru: dræbt med skarp genstand og hus/værksted brændt ned
  • mand i fornem rød jakke og med fjer i sin hat: skyldig i brand; forbindelse til stor skygge?
  • gruppen gjorde positivt indtryk på byvagtsofficer
  • de hører også om Johannes Teugen og hans udenbys/fremmede ven/kollega

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s